Gjennom snøtunge trær skimtes lysene nede i byen og inne varmer peisen. Voksenåsen er pyntet til julehøytiden, maten står på bordet og freden senker seg.

Velkommen til jul på Voksenåsen!

JULEMATEN

Vårt store julebord inneholder alle retter du forbinder med norsk jul, og vår svenske kjøkkensjef sørger for at også våre svenske gjester føler seg hjemme. Serveringen skjer i form av buffét og passer utmerket for grupper. Det er også mulig å sette sammen en egen julebordmeny.

JULEGAVENE

I foajeen finner du en salgsutstilling med svenske kvalitetsprodukter fra Klässbols linneväveri, Skultuna messingbruk, økologisk hudpleie fra Maria Åkerberg og julekaffe fra Johan&Nyström.

JULEVERKSTED – Søndag 8. desember kl. 12.30 og 16.30

I vårt juleverksted dekorerer vi pepperkaker og lager julepynt med glitter og stas. Alt du lager kan du ta med deg hjem, men om noen vil lage litt ekstra julepynt til treet som står på Voksenåsen, er det veldig hyggelig!

FAMILIEJULEBORD – Søndag 8. desember kl. 13.00 og 17.00

Voksenåsens familiejulebord er fylt med mat tilpasset de yngste, med noen overraskelser av den søte sorten. Sammen med foreldre lager vi tradisjonell julepynt, for små og store viser vi Astrid Lindgrens jul og for den som har øynene med seg kanskje er det rent av nissen som syns gå med sin lykt mellom tærne rundt huset.

1. bordsetting kl. 13.30- 15.30
2. bordsetting kl. 17.00 – 19.00

Pris
645,- for voksne,
315,- for barn 4 -12 år,
Barn under 4 år spiser gratis.

For bordbestilling send vår selskapskoordinator en e-post eller ring 22 81 15 12.

Ved spørsmål kontakte programkoordinator per e-post.

VELKOMMEN TIL SVENSKE JULETRADSJONER I NORGE!