Kurset er spesielt tilpasset deg som ønsker å lede digitale møter mer effektivt, og er opptatt av hvordan du skal inkludere alle deltakerne i det digitale møtet.

Koronapandemien har forandret alles virkelighet og møter i digitale rom vil være hverdagen for mange i lang tid fremover. Dette kurset gir innsikt i hvordan man inkluderer alle deltagerne på en meningsfull måte – også i et digitalt rom.
Kurset henvender seg til deg som ønsker mer kunnskap og konkrete verktøy for å kunne arbeide mer effektivt og for hvordan du skal skape møter der alle deltar aktivt, til tross for at møtet er digitalt. Du får kunnskap om hvordan du, med noen enkle grep leder møter tryggt, effektivt og innkluderende.

Svenske Pernilla Glaser har i over 20 år arbeidet med å hjelpe store bedrifter, frivillige organisasjoner, kommuner og etater i Sverige med akkurat disse spørsmålene.

Nå holder hun en digital kurs i Norge, og da selvfølgelig sammen med svenske Voksenåsen.

Tusen takk for et veldig bra kurs, det opplevdes så nyttig og Pernilla var en fryd å lytte til. Takk for et opplegg også som fungerte så bra, dere er flinke!
Mona Rafn, Bærum kommune

Når?
11. november, kl. 10.00-12.00

Hvor?
Zoom

Billetter via Ticket co.

Pris 400.-

Målgruppe:
Alle som leder møter, eller skal lede møter. Du lærer mange pratiske verktøy som du kan ta med inn i din virksomhet, og du får en sjekkliste som hjelper deg å bli en innkluderende møteledere.

Du får:
-Kurs og workshop i 2 h som gir deg: en profesjonell tilnærmning til møteledelse på nett, verktøy for hvordan du skaper innkluderende og aktive møter, tips om hvordan du skaper og leder gode og effektive møter og selv blir en trygg og lyttende møteleder.
-En sjekkliste for innkluderende møteledere

Kursholder snakker svensk. 

Takk. Dette var veldig fint. Både inspirerende med konkrete tips som jeg tar med meg. Gleder meg…eh…til neste møte jeg skal på.
Cato Brunvand Ellingsen, NTNU

Voksenåsenmodellen. Inkluderende digital prosessledelse

Voksenåsen har lang erfaring av formatering og tilrettelegging av kurs- og møteopplevelser som både gir det lille ekstra faglige påfyllet og som fungerer knirkefritt. Å skape kontakt mellom mennesker – og over landegrenser, er vårt viktigste formål!

Er du selvstendig eller jobber for en liten bedrift så arrangerer vi åpne kurser. Er du del av en større organisasjon så skreddersyr vi gjerne tilbudet og prosessen etter akkurat deres behov.

Sammen skaper vi utfordrende, nytenkende og – ikke minst – nyttige kurser for akkurat deg.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud, eller se kursdatoer og booke din billett via Ticket-co

Book