I alle de nordiske landene finnes det innovative prosjekter, initiativer og organisasjoner som jobber for et mer inkluderende samfunn. På Nordisk inkluderingsdag samler vi folk på tvers av både sektorer og landegrenser for å dele kunnskap, erfaringer og inspirasjon.

I år vil vi skape en helt unik opplevelse, der vi utforsker friluftsliv, naturopplevelser og aktiviteter utendørs som kan skape felles arenaer for å bli kjent med hverandre. Dette er ikke kun arrangementet for deg som jobber med å få flere ut på ski eller i skog og mark. Jobber du med å få folk med fluktbakgrunn ut i relevant arbeid? Det å kunne bli med på en markatur etter jobb, eller på en bedriftsutflukt til fjellet, kan være en nøkkel på mange norske arbeidsplasser. Eller arbeider du med barn og unge? Naturen kan være en viktig arena for mestring og læring.

Nordisk inkluderingsdag skal inspirere deg med spennende eksempler på utendørs arenaer for inkludering, fra hele Norden. I tråd med temaet for dagen vil vi samles både innen- og utendørs – for eksempel rundt et leirbål for å dele erfaringer. Voksenåsen ligger fantastisk til på Oslos tak, og Nordisk inkluderingsdag er i ferd med å bli en førjulstradisjon med snøtunge graner, utsikt over lysene fra byen, og svensk fika foran peisen.

Nordisk inkluderingsdag er et samarbeid mellom Inkluderingsdagene på SoCentral og Voksenåsen – Senter for svensk-norsk samarbeid. Flere samarbeidspartnere vil bli publisert etterhvert. Billetten inkluderer middag, svensk fika, et variert program, og tur/retur direktebuss fra Majorstuen til Voksenåsen.

Inkluderingsdagene er en møteplass for alle som jobber med inkludering, fra offentlig, privat og frivillig sektor. Den finner sted i Rogaland og Oslo.

Arrangementet oppdateres fortløpende. For informasjon kontakte ansvarlig prosjektleder, Vigdis Holm.

Bestill billett her