Velkommen til svensk tradisjonell «midsommar»-feiring

Sammen med Norsk-Svensk Forening og Svenska kyrkan i Norge feirer vi «midsommarafton» på Voksenåsen. Det blir dans, leker, midtsommerstang, is, pølser, godteri, trekkspill og buffet med allsang.

Pris for buffet er kr. 425,- per voksen, kr. 170,- per barn 5 – 12 år, barn under 4 år spiser gratis. Medlemmer av Norsk-Svensk Forening og / eller Svenska kyrkan i Norge betaler kr. 325,- per voksen.

Hvorfor ikke gjøre en miniferie av «midsommar», late som at du tar en tur til Sverige? Pakkepris middag, overnatting og frokost, per person i dobbeltrom kr. 870,-. Medlemmer av Norsk-Svensk Forening og / eller Svenska kyrkan i Norge, kr. 770.-. Tillegg for enkeltrom kr. 250,-.

Bestilling av buffet eller pakke gjøres via TicketCo. NB! Er du medlem av Norsk-Svensk forening eller Svenska kyrkan i Norge, husk å taste inn promokoden for rabattert pris.

Unntatt middag og overnatting er arrangementet gratis og krever ikke påmelding.

Ved spørsmål send vår administrasjonskoordinator e-post eller ring 22 81 15 12.

Program for dagen

16:00 Feiringen starter. Mulighet for alle barn å binde sin egen blomsterkrans og det er salg av pølser og brus (mulighet for betaling via Vipps eller med kort)

17:00 Dans og leker rundt midtsommerstangen

18:30 Dørene til restauranten åpner for midtsommerbuffet

20:00 Kvelden fortsetter for de som ønsker med arrangementet GIN & JAZZ // på svenska