På Voksenåsen har vi en rekke flotte selskapslokaler perfekt for alle typer anledninger og arrangementer, som barnedåp, konfirmasjon, jubileum, minnestund og bursdager. Lokalene våre passer både til de mindre, intime selskapene, og de større feiringene og markeringene, med plass til opptil 120 personer.

Hva med å ha et selskap med en nydelig utsikt mot fjorden, eller marka og det grønne tett på? Ute, men samtidig inne, intimt eller romslig? Alternativene på Voksenåsen er mange, sånn at du kan finne det selskapslokalet som passer den type feiringen eller markeringen du ønsker aller best. Vi tilpasser selskapet etter ditt ønske og kommer gjerne med både råd og forslag for en optimal fest.

Vi garanterer høy kvalitet, stemningsfulle omgivelser og personlig oppfølging, og du kan være trygg på at vi tar oss av alt det praktiske, sånn at du kan slappe helt av og kose deg med gjestene dine. Du kan ta kontakt med oss via skjemaet nedenfor for et uforpliktende tilbud. Vår dyktige selskapskoordinator vil vise dere rundt, sørge for å finne det perfekte selskapslokalet til dere, og påse at alle detaljene blir ivaretatt.

Utsikt fra Voksenåsen Servitør dekker bord Brudgommens blomsterpynt på dress

    Selskapsforespørsel


    Vi hjelper gjerne til med planlegging av selskapet deres hos oss på Voksenåsen. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for et uforpliktende tilbud.


    Ved å huke av her godtar du at vi bruker dine personopplysninger i forbindelse med markedsføringstiltak.