Voksenåsen er annerledes enn store og upersonlige hotell du fort glemmer at du har vært på. Her får man ro, smakfull mat og en god seng å sove i.

God mat og drikke er ikke bare en trivselsfaktor. Det er også en nødvendighet for å holde blodsukkeret, og dermed konsentrasjonsevnen på topp gjennom hele konferansen. Det bør derfor legges opp til regelmessige kaffepauser, gjerne med litt enkel bespisning. Akkurat dette tar vi alvorlig på Voksenåsen. Hver dag mellom kl. 15.00 – 16.00 er det fika på hotellet. Da serveres nystekte kanelboller og småkaker sammen med deilig svensk kaffe. Vi på Voksenåsen er så opptatt av fika, at vi har laget våre egne regler. Vi er spesielt opptatt av regel nr 7: Gjenta. Så ofte som mulig!

Det sosiale samværet på en konferanse har mye å si for om arrangementet blir vellykket eller ikke. På Voksenåsen er det veldig populært med teambuilding-oppgaver eller aktiviteter hvor gjestene må røre på seg. På en konferanse sitter man ofte mye i ro, og da er det viktig å sette av tid til å riste løs. I samarbeid med ulike leverandører kan vi skreddersy et perfekt opplegg til deg og din bedrift. Vår beliggenhet med marka rundt på alle kanter inviterer til alt fra 5-kamp, rebusløp, kanefart og skogsbad. Eller frister det kanskje med et av alle våre åpne arrangement eller en kunstomvisning i vår unike samling?

Konferanseforespørsel

Vi hjelper gjerne til med planlegging av konferansen deres hos oss på Voksenåsen. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for et uforpliktende tilbud.


Ved å huke av her godtar du at vi bruker dine personopplysninger i forbindelse med markedsføringstiltak.