Legg høstens møter til Voksenåsen

Bestill nå og få møterom med AV-utstyr som er tilpasset dagens smittevernregler, 2-retters lunsj i Voksenåsens egne matboks, kjøkkensjefens 3-retters middag og overnatting med frokost til kun 2190,- (2490.-) per person i enkeltrom.

Større og mindre konferanser med fleksible løsninger

Hos Voksenåsen finnes det mange muligheter for ulike typer konferanser. Vi kan arrangere alt fra store sammenkomster som seminarer, hvor vi tar hånd om medlemspåmeldingen, til mindre, intime ledersamlinger og strategisamlinger. Vårt største møte- og konferanserom kan ta opptil 180 konferansegjester (70 med dagens restriksjoner), mens de minste har 8-10 plasser.

Vi er fleksible på arrangering, og tilrettelegger og tilpasser tilbudene våre ut fra behov og ønsker, der vi finner gode løsninger sammen med gjestene. Vi tilbyr også ulike aktiviteter både inne og ute som er med på å gi konferansen eller seminaret det lille ekstra.

Mitt første møte

Har du aldri vært på Voksenåsen – Norges nasjonalgave til Sverige? Da er det på tide, for vi har allerede eksistert i 60 år! Vi gir alle våre nye gjester 20% rabatt på våre populære konferansepakker.

Videokonferanse – Hybridmøte

For de som ønsker hybridmøter eller videokonferanser er de fleste av våre møterom utstyrt med vidvinkelkamera som fanger opp hele rommet, slik at alle deltakerne blir synlige på samme skjerm. Med systemet følger også felles rommikrofon og høyttaler integrert i en enkel plug-and-play-løsning.

Lei et møterom på ukesbasis

Trenger du et prosjektkontor i en kortere periode vil dette være en god løsning for deg. Et lyst og romslig møterom med direkte utgang i hagen. Her kan du jobbe konsentrert og med alle tingene samlet over flere dager. Rommet er selvbetjent, noe som også gjenspeiles i prisen.

Pris fra 500.-/dag. Ta kontakt for tilbud.

    Konferanseforespørsel

    Vi hjelper gjerne til med planlegging av konferansen deres hos oss på Voksenåsen. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for et uforpliktende tilbud.


    Ved å huke av her godtar du at vi bruker dine personopplysninger i forbindelse med markedsføringstiltak.