Med Voksenåsens lange tradisjon som konferansehotell er vårt kjøkken spesialist på konferansemiddagen med gullkant. Vår svenske kjøkkensjef, Oskar Rattén, sørger for at den nordiske mattradisjonen står sterkt hos oss.

Dagens 4-retters middag er standard for våre konferansegjester og er små sensoriske opplevelser så vel i smak, tekstur og ingredienser, som i presentasjon og servering.

I tillegg står våre dyktige servitører og hovmestere klare til å anbefale god drikke og fortelle om råvarerne som er blitt brukt. For den som spør har de kanskje til og med et turforslag eller en god historie om nasjonalgaven på lur.

Når morgensolen flommer inn gjennom de store vinduene i restauranten serverers selvfølgelig også en rikholdig, variert og deilig frokostbuffet. Og ikke bare til våre overnattingsgjester. Hvorfor ikke begynne dagmøtet med frokost, eller ta turen innom oss etter løperunden for en god start på dagen.

Etter frokost kommer lunsj. Også denne servert som buffet, med både kalde og varme retter og vårt meget populære dessertbord. På den varmere delen av året anbefaler vi sterkt å innta den på vår store uteterrasse. Et måltid krydret med utsikt og frisk luft smaker alltid ekstra godt.

Så til dagens viktigste pustehull for en svensk møteplass, fika. Den svenske fikan er en litt lenger pause med kaffe eller te, kanelboller og småkaker. Fika nytes best i godt selskap og i rolige omgivelser – inne eller ute. Fika er informelt og inkluderende og en fin start på den gode samtalen, avtalen eller den nye venskapen. Hos oss på Voksenåsen serveres fika i vår salong med utsikt over hele Oslo og fjorden, i ukedagene mellom kl. 15:00 og 16:00. Skinner solen eller lokker skogen? Ta med kaffekoppen, kanelbollen og kakene og fika ute!

 

Bordbestilling

Vår restaurant passer for alle anledninger, både hverdag og fest. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for bordreservasjon.


Ved å huke av her godtar du at vi bruker dine personopplysninger i forbindelse med markedsføringstiltak.