Vinter på Voksenåsen

I hele vinter tilbyr vi deg å oppleve Oslo sine fantastiske vinteropplevelser på 4-stjerners hotellet Voksenåsen til kun 550 kr per person per døgn i dobbeltrom, inkludert frokost. Med hotellets fantastiske beliggenhet på toppen av Holmenkollen, og med Nordmarka som nærmeste nabo, finner du et bredt utvalg av morsomme og spennende vinteraktiviteter som kan oppleves mens du bor hos oss.

Opplev blant annet å gå på ski i de samme skisporene som verdenseliten på Holmenkollen nasjonalarena, delta på samlinger og treningsopphold, eller gå en forfriskende skitur i Nordmarkas mange kilometer lange, preparerte langrennsløyper. Ønsker du mer fart og spenning, kan du også stå alpint i alpinanlegget Skimore Oslo, ake i full fart ned Korketrekkeren og byens mange akemuligheter, fly over isen med skøyter på beina, gå på en spennende trugetur mens du utforsker Nordmarka, eller nyte en rolig dag med isfisking. Her er mulighetene er mange! Og mangler du skiutstyr, så fortvil ikke, det er flere muligheter for skiutleie like i nærheten.

Våre vinterpakker for deg som vil oppleve Oslos mange aktiviteter i vinter:

Langrenn/tur og markaopplevelser

550 kr per person per døgn i dobbeltrom, inkludert frokost.

Vi er offisiell Vasaloppsenter og legger til rette for gode opplevelser, uavhengig om du er nybegynner eller eliteutøver på ski. Blant alle som booker en overnatting på Voksenåsen i vinter, trekker vi ut en person som får delta i et av Vasaloppets arrangementer i 2023. Les mer om Vasaloppet her.

Voksenåsen er også et stolt Best Western hotell. Meld dere inn i Best Western Rewards, og tjen opp poeng og gode fordeler mens dere sover.

Skispor i Nordmarka

Alpint på Skimore Oslo/Tryvann

1 490 kr per person for 2 døgn i dobbeltrom. Inklusive frokost og 1 heiskort (dagspass) på Skimore Oslo, Tryvann.

Kan blant annet kombineres med en flott tur i Nordmarka eller fart og spenning i Korketrekkeren med akebrett. Eller kanskje en tur i byen for å se noe av Oslos flotte kulturtilbud.

Alpintbakke Tryvann

Se ledighet og send oss en forespørsel for bestilling av rom på Voksenåsen i vinter i skjemaet nedenfor, eller ring oss på telefon 22 81 15 00.

 

Tryvann Skiløpere i Nordmarka Gutt i slalombakken på Tryvann Barn aker ned Korketrekkeren Truger To personer på trugetur Skøyter Isfiske Alpinister i bakke Langrennstøvler og ski Skigåer på Holmenkollen nasjonalarena

21.-23. jan

Ledig

28.-30. jan

Fullt

4.-6. feb

Ledig

11.-13. feb

Ledig

18.-20. feb

Fullt

20.-27. feb (vinterferie)

Ledig

4.-6. mar

Fullt

12.-13. mar

Ledig

18.-20. mar

Ledig

25.-27. mar

Ledig

01.-03. april

Ledig

21.-23. jan

Ledig

28.-30. jan

Fullt

4.-6. feb

Ledig

11.-13. feb

Ledig

18.-20. feb

Fullt

20.-27. feb (vinterferie)

Ledig

4.-6. mar

Fullt

12.-13. mar

Ledig

18.-20. mar

Ledig

25.-27. mar

Ledig

01.-03. april

Ledig

    Vinter på Voksenåsen


    Ved å huke av her godtar du at vi bruker dine personopplysninger i forbindelse med markedsføringstiltak.