Bestill her!

Både pizza og is kan bestilles og betales direkte hos Weorder, og er tilgjengelig mandag til lørdag, 15.00 – 21.00.

På Voksenåsen lager vi pizza med sprø bunn og deilig fyll. Nyt pizzaen i restauranten vår, eller bestill den som takeaway og ta den med deg hjem eller dit du måtte ønske. Se pizzaene vi har på menyen nedenfor.

 

 

Prøv vår nydelige, hjemmelagde is – også tilgjengelig som takeaway

For litt siden begynte vi å lage vår egen iskrem og sorbet fordi vi ville kunne tilby gjestene våre en helt spesiell avslutning på måltidet i restauranten. Nå kan den som vil når som helst nyte den fra vår nye isdisk i foajeen.

Smak står alltid i høysetet og for å oppnå de beste resultatene gjør vi alt selv fra scratch. Oppskriftene skal være så enkle som mulig og vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.

Utvalget av iskrem, sorbet og topping er inspirert av svensk og norsk natur, tradisjoner og matkultur. Vi har alltid et par klassikere på menyen, mens noen kjente smaker får en uventet vri av urter og krydder. Av og til strekker konditoren vår det enda lenger og løfter frem den søte siden til ingredienser man kanskje ikke vanligvis forbinder med dessert. Det vil med andre ord være noe nytt å oppdage hver gang man kommer til Voksenåsen.