Nyt en velfortjent ferie på fjellet midt i Oslo

Kjenn på den deilige fjellfølelsen i egen by! Nå kan dere nyte noen velfortjente feriedager med overnatting på Voksenåsen. Få et dobbeltrom inkludert deilig frokost, valgfri pizza og hjemmelaget is til dessert.
Les mer her

Vinterbryllup på Voksenåsen

Snødekkede omgivelser og krystallklar luft gir en magisk atmosfære for bryllupet. Sammen med dere skaper vi det perfekte vinterbryllupet, der vår erfarne selskapskoordinator er med dere hele veien. Se våre flotte lokaler, prøv bryllupsmenyen og form dagen slik dere ønsker.

Vi har noen få ledige datoer i februar 2022.
Les mer her

Bestill pizza!

Spis pizza hos oss, eller ta den med og nyt den hjemme.
Åpningstid mandag til lørdag 16:00-21:00.
Pizza hos oss

Voksenåsens hjemmelagde iskrem

Vi har mange forskjellige iskremsmaker og sortimentet endrer seg stadig. Du kan kjøpe en liten eller stor boks av vår hjemmelagde is, som er hjerteprosjektet til vår konditor.
Bestill iskrem

Gavebutikk

Gavebutikken er fylt med kvalitetsprodukter som egner seg strålende som gaver. Her finner du blant annet turutstyr fra Fjällraven, sauser fra Drit Forbanna og bakevarer fra vårt eget bakeri. Kom innom og titt på varene, eller forhåndsbestill og plukk opp den ferdige leveringen hos oss.
Gavebutikk

Bestill bord i restauranten

Restauranten er åpen ved forhåndsbestilling. Voksenåsen tilbyr mat basert på lokale råvarer og «Sveriges beste utsikt». Vår svenske kjøkkensjef sørger for at den nordiske mattradisjonen blir holdt i hevd. Vi tar hensyn til smittevern og tilpasser så besøket skal bli trygt for både dere og oss.
Les mer og forhåndsbestill bord

Våre arrangementer