Ankomst med fly/tog:

Rimeligst: Ta flytog til Oslo sentralstasjon eller flybuss til Oslo bussterminal. Gå til T-banestasjon Jernbanetorget og ta T-bane nummer 1 mot Frognerseteren. Se her for avgangstider. Reisen tar cirka 35 min. Gå av ved stoppested Voksenkollen. Det er nest siste stopp på linjen. Fra Voksenkollen T-banestasjon er det 700 meter til hotellet. Følg det hvite skiltet merket «Voksenåsen kultur- og konferansehotell».

Raskest: Ta flytog til Skøyen. Taxi fra Skøyen stasjon til Ullveien 4. Turen er på snaut 9 kilometer og tar cirka 20 minutt, avhengig av trafikksituasjonen.

Ankomst med bil/taxi:

Følg skilt mot Majorstuen / Smestad. I Smestadkrysset, kjør mot Holmenkollen. Følg Holmenkollveien forbi hoppanlegget, og følg deretter skilt mot Voksenåsen / Voksenkollen.  Med Voksenkollen T-banestasjon på høyre side ta venstre i veikryss med stort hvitt skilt mot ”Voksenåsen kultur- og konferansehotell».

NB! Ikke kjør Torleif Haugs vei. Denne veien er for smal og svingete for mange biler og brøytes ikke regelmessig om vinteren. Noen GPS velger denne ruten som «kortest».

Kontakt oss

Her svarer vi gjerne på generelle spørsmål. Du vil få svar innen en time i ukedager mellom kl. 08:00 og 15:00. I tider utenom ber vi deg ta kontakt med vår resepsjon på telefon 22 81 15 00.


Ved å huke av her godtar du at vi bruker dine personopplysninger i forbindelse med markedsføringstiltak.

Stillingsutlysning: Prosjektleder - senter for svensk norsk samarbeid

Voksenåsen tilbyr et rikt program innen kultur, samfunn og språk med fokus på likestilling, fred og demokrati. Barn og ungdom er en viktig målgruppe. Målet med nasjonalgavens ideelle programvirksomhet er å fremme nordisk samhold og samfunnsforståelse gjennom arrangementer innen kultur, samfunn og språk, som det årlige Oslo Dialogue for fredsstudenter fra UIO og Uppsala universitet. Frist: 18.10.2019.
Les mer

Utlysning: Kommunikatør

Vi er på jakt etter en drivende kommunikatør for å øke Voksenåsens synlighet og styrke vårt omdømme i jubileumsåret 2020.  

Er du faglig sterk og oppdatert, kreativ og strukturert? Har du dessuten kommersiell teft og god gjennomføringsevne? Da er du kanskje den vi søker til et 10 måneders engasjement som kommunikatør, med tiltredelse 1. februar 2020.
Søknadsfrist 30. oktober.
Les mer:

Stillingsutlysning: Ekstrahjelp til vår restaurant og bar

Voksenåsen søker ekstrahjelp til vår restaurant og bar.

Vi søker deg som brenner for mat og drikke og som evner å yte det lille ekstra i møtet med gjesten. Du må trives å jobbe i høyt tempo, være selvstendig, strukturert og arbeide godt i team. Vi tilbyr en spennende og variert arbeidsdag på Oslos tak 501 m.o.h.

Søknad med CV og referanser sendes til hotellsjef Marianne L'Orsa Kragstad.
Send søknad

Miljø og bærekraft

I kjernen av Voksenåsens virksomhet ligger også et ønske om å sikre en etisk og forretningsmessig bærekraftig drift.
Les mer

Rapporter

Notat från forskningskonferens Sverige-Norge under WWII, 9-10 april 2019