Femkamp

Utfordre ditt team til femkamp! Kjemp mot hverandre i øvelser som krever presisjon, samarbeid og litt flaks. Dette er en aktivitetspakke hvor alle dagens smittevernregler blir ivaretatt. Vi kan også skreddersy opplevelsen med ulike oppgaveposter mellom kampene etter ønske.

Eksempler på aktiviteter:
• Luftgevær
• Liggende dart
• Bygging av kubbetårn
• Skistafett med én ski til hele laget
• Supermikado

Cocktail Bootcamp

Cocktail BootCamp er et både underholdende og utfordrende konsept som har tatt event-bransjen med storm. Formatet kan minne om MasterChef, men i stedet for gammelt nytt om poteter og gulrøtter, får deltakerne leke seg med rom og gin, friske frukter og knust is. Hver deltaker får sin egen barstasjon, komplett med utstyr og ingredienser.

Sommer og vinter på Tryvann

En liten gåtur fra Voksenåsen finner vi byens største lekeplass, Oslo sommer- og vinterpark. På vinterstid er dette Østlandets største alpinsenter med 18 nedfarter, 11 heiser og 2 terrengparker. Skibussen går 700 meter fra Voksenåsen. I sommerhalvåret er klatreparken Høyt & Lavt åpen med rå opplevelser for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Yoga

Trenger dere en energiboost i løpet av dagen eller en deilig yogastrech for å finne roen? Vi har flere rom som egner seg for Yoga, eller hvorfor ikke ta yogapasset under åpen himmel?

Skogsbad

En annerledes skogstur hvor man går ut i skogen sammen med en guide som inviterer til forskjellige øvelser som gir ro og velvære. Turen kan vare i én til fire timer. Vi samarbeider med Silje Kvalheim som er Norges første sertifiserte Skogsterapiguide.
Les om Silje som guide her

Ut på tur, aldri sur!

Vi samarbeider med Ski & Guide om uteaktiviteter i Holmenkollen, sommer som vinter. Daglig leder, Reidun Løvstuen, skreddersyr program for gruppen din. Hun disponerer egen lavvo, hvor det kan arrangeres ulike former for aktiviteter, med og uten ski. Hun er i tillegg autorisert Oslo-guide og kan gi private omvisninger i Skimuseet og Nasjonalanlegget Holmenkollen. Hvorfor ikke avslutte dagen med en aperitiff på toppen av hoppbakken?

LitteraTur

Bli med en forfatter på tur ut i Nordmarka. Lettere vandring med pauser underveis hvor dere blir kjent med forfatterskapet og får høre utdrag fra valgte tekster.

Olabilrace

Denne aktivitet skaper stort engasjement blant deltakerne. Hvert lag får utdelt pakker med deler, materiale og verktøy til å bygge sin egen olabil. Etter ca. 45 minutter er det tid for «pimp my ride». Så konkurreres det i ulike heat i «parallell- slalåm». Før selve kjøringen blir det tatt teamfoto foran hvert enkelt lag sin olabil.

Leie av elsykkel

Vi tilbyr nå utleie av elsykler for skog og sti, til barn og voksen. Når ditt arrangement trenger en «time out» anbefaler vi å ta gruppen din med på elsykkeltur inn i flotte Nordmarka. Nyt naturen på komfortable elsykler av best klasse, med en lokalkjent turleder. Du kan også leie en elsykkel selv i resepsjonen om du vil ta deg en tur alene, eller med familie og venner.

Zipline ned Holmenkollbakken

Alle kan hoppe i Holmenkollbakken! Kollensvevet er en zipline som fører deg trygt ned fra toppen av det ikoniske hopptårnet i Holmenkollen, akkurat som om du skulle hoppet med ski på beina! Den spektakulære ziplinen er 361 meter lang og har en høydeforskjellen på hele 107,5 meter. Vi byr på spenning, moro og byens beste utsikt.