Sommer og vinter på Tryvann

En liten gåtur unna Voksenåsen finner vi byens største lekeplass, Oslo sommer- og vinterpark. Vinterstid er dette Østlandets største alpinsenter med 18 nedfarter, 11 heiser og 2 terrengparker. Skibussen går 700 meter fra Voksenåsen. I sommerhalvåret er klatreparken Høyt & Lavt åpen med rå opplevelser for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Zipline ned Holmenkollbakken

Alle kan hoppe i Holmenkollbakken! Kollensvevet er en zipline som fører deg trygt ned fra toppen av det ikoniske hopptårnet i Holmenkollen, akkurat som om du skulle hoppet med ski på beina! Den spektakulære ziplinen er 361 meter lang og har en høydeforskjellen på hele 107,5 meter. Vi byr på spenning, moro og byens beste utsikt.
Kollensvevet

Skogsbad

Naturnære opplevelser gir økt bedriftshelse. Alle vet det er bra å gå i skogen, og i Japan kan man til og med få "Shinrin-Yoku", skogsbad, på resept. Som første hotell i Oslo er vi stolte av å kunne introdusere denne japanske helsetrenden i vår magiske skog. Et skogsbad er en litt annerledes naturopplevelse; en vandring hvor deltakerne oppfordres til å roe ned og være tilstede i øyeblikket. Et skogsbad kan tilrettelegges spesielt for din bedrift. Det varer 1 - 4 timer og stiller ingen krav til fysisk form.

Ut på tur, aldri sur!

Vi samarbeider med Ski & Guide om uteaktiviteter i Holmenkollen, sommer som vinter. Daglig leder Reidun Løvstuen skreddersyr program for gruppen din. Hun disponerer egen lavvo, hvor det kan arrangeres ulike former for aktiviteter, med og uten ski. Hun er i tillegg autorisert Oslo-guide og kan gi private omvisninger i Skimuseet og Nasjonalanlegget Holmenkollen. Hvorfor ikke avslutte dagen med en aperitiff på toppen av hoppbakken?
Uteaktiviteter

Voksenåsen Deadline

Bli med på en spennende etterforskning. Her må alle sanser tas i bruk og alle hjerner settes i full beredskap for å knekke kodene, finne krypteringsnøkkelen og redde firmaet. Voksenåsen Deadline er en aktivitet som engasjerer og skaper samhold. Her blir det både teoretiske og praktiske oppgaver. Spillet bygger på samme idé som escape room.

Denne aktivitet skaper stort engasjement blant deltakerne. Hvert
lag for utdelt pakker med deler, materiale og verktøy til å bygge
sin egen olabil. Etter ca 45 min er det tid for «pimp my ride». Så
konkurreres det i ulike heat i «parallell- slalom». Før selve
kjøringen blir det tatt teamfoto foran hvert enkelt lag sin olabil.
Olabil

Yoga

Yoga er en motvekt til stress og forventningspress.
Det er også bevegelse og bevissthetstrening, med
helsebringende effekten, samtidig som det er fysisk
utfoldelse og gir økt tilstedeværelse. Perfekt som start
eller avslutning på en lang dag med møter og
foredrag. Bestill yoga neste gang din gruppe har
konferanse på Voksenåsen.

LitteraTUR

Bli med en forfatter på tur ut i Nordmarka. Lettere vandring med pauser underveis hvor dere blir kjent med forfatterskapet og får høre utdrag ur valgte tekster. Følg linkene for å lese mer om de forfattere vi samarbeider med.
Sigri Sandberg

Lei elsykkel!

Vi tilbyr nå utleie av elsykler for skog og sti, til barn og voksen. Når ditt arrangement trenger en «time out» anbefaler vi å ta gruppen din med på elsykkeltur inn i flotte Nordmarka. Nyt naturen på komfortable elsykler av best klasse, med en lokalkjent turleder. Du kan også leie en elsykkel selv i resepsjonen om du vil ta deg en tur alene, eller med familie og venner.
Trye Elsykkelutleie

Cocktail Bootcamp

Cocktail BootCamp er et både underholdende og utfordrende konsept som har tatt event-bransjen med storm. Formatet kan minne om MasterChef, men i stedet for gammelt nytt om poteter og gulrøtter, får deltakerne leke seg med rom og gin, friske frukter og knust is. Hver deltaker får sin egen barstasjon, komplett med utstyr og ingredienser.

Egenproduserte arrangement

Voksenåsen produserer en rekke åpne arrangement. Kanskje er det en konsert eller en boksalong akkurat de dagene dere er her? Alle våre arrangement finner dere her.
Arrangement

Trenger du hjelp?

Vil du at din konferanse skal bli ekstra spennende og faglig givende? Vi kan hjelpe deg med alt fra et enkelt oppstartsmøte til å produsere hele konferansen din. Oppdraget til Nasjonalgaven Voksenåsen er å fremme svensk-norske relasjoner. Vårt Senter for svensk-norsk samarbeid produserer en rekke arrangementer og har stort kontaktnett av talere og artister i både Sverige og Norge. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!
Send e-post