Større og mindre konferanser med fleksible løsninger

Hos Voksenåsen finnes det mange muligheter for ulike typer konferanser. Vi kan arrangere alt fra store sammenkomster som seminarer, hvor vi tar hånd om medlemspåmeldingen, til mindre, intime ledersamlinger og strategisamlinger. Vårt største møte- og konferanserom kan ta opptil 180 konferansegjester, mens de minste har 8-10 plasser.

Vi er fleksible på arrangering, og tilrettelegger og tilpasser tilbudene våre ut fra behov og ønsker, der vi finner gode løsninger sammen med gjestene. Vi tilbyr også ulike aktiviteter både inne og ute som er med på å gi konferansen eller seminaret det lille ekstra.

Videokonferanse – Hybridmøte

For de som ønsker hybridmøter eller videokonferanser er de fleste av våre møterom utstyrt med vidvinkelkamera som fanger opp hele rommet, slik at alle deltakerne blir synlige på samme skjerm. Med systemet følger også felles rommikrofon og høyttaler integrert i en enkel plug-and-play-løsning.

Hvis dere ønsker mer komplekse løsninger har vi dyktige samarbeidspartnere som tilbyr dette.

Lei et møterom på ukesbasis

Trenger du et prosjektkontor i en kortere periode vil dette være en god løsning for deg. Et lyst og romslig møterom med direkte utgang i hagen. Her kan du jobbe konsentrert og med alle tingene samlet over flere dager. Rommet er selvbetjent, noe som også gjenspeiles i prisen.

Pris fra 500.-/dag. Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet nedenfor for et tilbud.

    Konferanseforespørsel

    Vi hjelper gjerne til med planlegging av konferansen deres hos oss på Voksenåsen. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for et uforpliktende tilbud.


    Ved å huke av her godtar du at vi bruker dine personopplysninger i forbindelse med markedsføringstiltak.