Skiskyting i Holmenkollen

Vil du teste hvor treffsikker din bedrift er? Da er skiskyting i Holmenkollen midt i blinken! Få en smakebit av skiskytternes utfordringer på standplass og test dere i ulike skytekonkurranser. Aktiviteten krever ingen forkunnskaper eller skyteerfaring, og all opplæring blir gitt underveis.

Sommer og vinter på Tryvann

En liten gåtur fra Voksenåsen finner vi byens største lekeplass, Oslo sommer- og vinterpark. På vinterstid er dette Østlandets største alpinsenter med 18 nedfarter, 11 heiser og 2 terrengparker. Skibussen går 700 meter fra Voksenåsen. I sommerhalvåret er klatreparken Høyt & Lavt åpen med rå opplevelser for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Yoga

Trenger dere en energiboost i løpet av dagen eller en deilig yogastrech for å finne roen? Vi har flere rom som egner seg for Yoga, eller hvorfor ikke ta yogapasset under åpen himmel?

Ut på tur, aldri sur!

Bli med ut på tur, sommer som vinter. Turen vil gå til nærområdet på stier gjennom et idyllisk landskap. Det kan også arrangeres aktiviteter underveis på turen. Kanskje dere ender turen med en aperitiff på toppen av hoppbakken?

Zipline ned Holmenkollbakken

Alle kan hoppe i Holmenkollbakken! Kollensvevet er en zipline som fører deg trygt ned fra toppen av det ikoniske hopptårnet i Holmenkollen, akkurat som om du skulle hoppet med ski på beina! Den spektakulære ziplinen er 361 meter lang og har en høydeforskjellen på hele 107,5 meter. Vi byr på spenning, moro og byens beste utsikt.

Roseslottet

Vebjørn og Eimund Sands kunstinstallasjon ruver over Frognerseteren og formidler okkupasjonsårene i Norge gjennom malerier og installasjoner. Roseslottet er en unik kunstopplevelse, som ligger kun en kort kjøretur fra hotellet. Billetter til Roseslottet kan du kjøpe hos oss.

Aktiviteter med logiske og utfordrende oppgaver

Vi kan arrangere en rekke morsomme teambuldingsaktiviteter for deg og ditt team, hvor dere må løse oppgaver og spørsmål på en ny og kreativ måte.

- Action Track: en morsom lagaktivitet der dere går fra sjekkpunt til sjekkpunkt og løser oppgaver på mobilen.
- En reise I Europa: en morsom aktivtet hvor dere “reiser” til ulike destinasjoner I Europa og løser både praktiske og teoretiske utfordringer.
- Signum Grata – Jakten på Kryptogrammet: en kombinasjon av rebusløp og skattejakt som krever både analytisk og kreativ tenking.
- Exitus – Escape Game: Escape room på hotellet, med oppgaver og gåter som skal løses underveis.

Femkamp

Utfordre teamet ditt til femkamp! Kjemp mot hverandre i øvelser som krever presisjon, samarbeid og litt flaks. Noen av aktivitetene dere kan bryne dere på er luftgevær, bygging av kubbetårn, skistafett, supermikado og liggende dart. Vi kan også skreddersy opplevelsen med ulike oppgaveposter mellom kampene etter ønske.

Skikurs eller treningsøkt med en profesjonell profil eller instruktør

Hva med å prøve en skikkelig treningsøkt med skiproffene? Samle de ansatte og bli med på en inspirerende og annerledes treningsøkt. Økten kan gjennomføres med kjente langrennsprofiler som Marit Bjørgen og Therese Johaug, eller med noen av landets beste skiinstruktører. Dette blir garantert en økt dere sent glemmer, og vi legger opp økten etter deres ønsker om vanskelighetsgrad og ordner alt av utstyr for deltakerne.

Padling i Oslofjorden

Ta årene fatt og nyt noen timer på havet. Opplev Oslo fra sjøen og se byen fra et helt nytt perfektiv. En enkel og morsom aktivitet som passer de fleste. Vi tilbyr også våtkortkurs, der deltakerne får tildelt våtkort etter fullført seanse.

Bull Aktivs mesternes mester

Ta med kollegaer på teambuilding konsept der samarbeidsevner, problemløsning og fysiske egenskaper settes på prøve. Et sosialt arrangement med uhøytidelige konkurranser som samtidig trigger konkurranseinstinktet til deltakerne.

Humlevandring

Visste du at det finnes over tretti ulike humlearter i Norge, og at vi kan møte på mange av dem like utenfor døra på Voksenåsen? Bli med og dykk inn i humlenes interessante univers sammen med instruktører fra La Humla Suse. Vi utforsker det blomstrende nærområdet sammen, får studert de lodne små på nært hold og hører om humlenes spennende liv, deres behov og viktige rolle i naturen. En lærerik, sosial og engasjerende naturopplevelse, som er en perfekt avkobling i møtedagen eller konferansen, der man får komme seg ut i vakre, grønne omgivelser, strekke på beina og lære noe nytt samtidig.