Med panoramautsikt over Norges hovedstad har vi den perfekte ramme for en av livets største begivenheter.

Ønsker dere et stille ja under fredsklokken? Et boblende ja sammen med hele familien og vennegjengen i amfiet? Eller et jublende konfetti-ja på terrassen med fjorden gnistrende i ettermiddagssolen? Hos oss finner dere den rette plassen og atmosfæren.

På Voksenåsen har vi feiret bryllup så lenge vi kan huske. Fra det øyeblikket champagnekorkene sprettes kan dere senke skuldrene og bare nyte opplevelsen. Vi tar hånd om både dere og deres nære og kjære.

Den røde løper er rullet ut fra den første gjesten ankommer til dere trekker dere tilbake til brudesuiten. Vår gave til dere som nygifte.

Vår erfarne selskapskoordinator er deres trygge veileder gjennom hele reisen, fra en første forespørsel til ankomst på selve dagen. Hun viser dere våre flotte lokaler, hører på deres ønsker om hvordan dere vil utforme dagen, kommer med gode tips og råd og lar dere prøve vår bryllupsmeny for å finne de riktige rettene og noe passende i glasset.

Sammen skaper vi det perfekte bryllupet!

Pådekket bord til bryllup med blomster Brud holder frem brudebuketten Champagneglass Brud og brudgom holder hender Vkkh Tryllefløjten Pådekket bord til bryllup hos Voksenåsen Nygift brudepar vinker til bryllupsgjestene

    Selskapsforespørsel

    Vi hjelper gjerne til med planlegging av selskapet deres hos oss på Voksenåsen. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for et uforpliktende tilbud.


    Ved å huke av her godtar du at vi bruker dine personopplysninger i forbindelse med markedsføringstiltak.