Med en nydelig panoramautsikt over Norges hovedstad, har vi den perfekte rammen for en av livets største begivenheter.

Ønsker dere et stille ja under fredsklokken? Et boblende ja sammen med hele familien og vennegjengen i amfiet? Eller et jublende konfetti-ja på terrassen med fjorden gnistrende i ettermiddagssolen? Hos oss finner dere den rette plassen og atmosfæren for bryllupet.

På Voksenåsen har vi feiret bryllup så lenge vi kan huske, og hotellet har flere flotte fest- og bryllupslokaler som er perfekt for feiringen, uansett om dere skal ha et sommer- eller vinterbryllup, et stort selskap med alle nære og kjære, eller et mindre, intimt selskap.

Fra det øyeblikket champagnekorkene sprettes, kan dere bare senke skuldrene og nyte opplevelsen og hverandre. Vi tar hånd om både dere og deres nære og kjære. Den røde løperen er rullet ut fra den aller første gjesten ankommer, og helt frem til dere trekker dere tilbake til brudesuiten. Vår gave til dere som nygifte.

Vår erfarne selskapskoordinator er deres trygge veileder gjennom hele reisen, fra en første forespørsel til ankomst på selve dagen. Hun viser dere våre flotte fest- og bryllupslokaler, hører på deres ønsker om hvordan dere vil utforme dagen, kommer med gode tips og råd, og lar dere prøve vår bryllupsmeny for å finne de riktige rettene og noe passende i glasset.

Sammen skaper vi det perfekte bryllupet! Send oss en selskapsforespørsel via skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med dere med et uforpliktende tilbud.

Champagneglass Nygift brudepar vinker til bryllupsgjestene Brud og brudgom holder hender Vkkh Tryllefløjten Brud holder frem brudebuketten Pådekket bord til bryllup hos Voksenåsen Pådekket bord til bryllup med blomster Brudepar på Voksenåsen

    Selskapsforespørsel


    Vi hjelper gjerne til med planlegging av selskapet deres hos oss på Voksenåsen. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for et uforpliktende tilbud.


    Ved å huke av her godtar du at vi bruker dine personopplysninger i forbindelse med markedsføringstiltak.