Skogstur

Voksenåsen er lokalisert i hjertet av Nordmarka og rundt hotellet ligger det mange fine turløyer. Utforsk stiene fra hotellet til Frognerseteren, nyt en topptur til Vettakollen eller ta en rast på DNT hyttene Fuglemyrhytta eller Tryvannsstua.
DNTs turforslag på Voksenåsen

Roseslottet

Vebjørn og Eimund Sands kunstinstallasjon Roseslottet formidler okkupasjonsårene i Norge med malerier og skulpturer. En unik kunstopplevelse en kort kjøretur fra hotellet. Billetter til Roseslottet kan du kjøpe hos oss.
Les mer om Roseslottet

Holmenkollen Nasjonalanlegg

Holmenkollen Nasjonalanlegg er Oslos mest besøke attraksjon og huser i tillegg til hoppbakken et knippe andre morsomme opplevelser og attraksjoner. Ta turen opp i det berømte hopptårnet, prøv skisimulator, lær om skihistorien på Skimuseet eller lek deg med rulleski.
Les mer om aktiviteter på Holmenkollen

Høyt og Lavt klatrepark

Utfordre deg selv i toppen av trærne på Oslo Sommerpark på Tryvann. Her er det aktiviteter og utfordringer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Løypene strekkes seg mellom trærne og underveis må du forsere hengebroer, tuneller, stiger, taubaner, balanseelementer og zip-lines. Parken består av 12 ulike klatreløyper fra 0,5 meter til 20 meter over bakken.
Les mer om Oslo Klatrepark

Frisbeegolf

I Holmenkollen DiscGolfPark kan du spille frisbeegolf helt gratis på en 18-hulls bane. Ta med egne frisbeer eller kjøp av oss på hotellet.
Les mer om frisbeegolfbanen her