Langrenn

Voksenåsen er et eldorado for ski og langrenn, og rett utenfor hotellet ligger det preparerte løyper, som til sammen utgjør over 2000 km. Her finner du våre tips til langrennsaktiviteter du kan prøve deg på i vinter.
Les mer om langrenn

Stå alpint i alpinanlegget Skimore Oslo

Skimore Oslo er et alpinanlegg som ligger i området rundt Tryvannshøgda over Holmenkollen, i underkant av 2 km fra Voksenåsen.
Les mer om aktiviteten

Fart og spenning med aking

En enkel og god måte å nyte av snøværet og fine vinterdager i Oslo på, er å ta en tur i akebakken. Det er mange akemuligheter i både parker og marka, og den aller lengste akebakken finner du ikke langt fra Voksenåsen, kun få t-bane stopp unna.
Les mer om aktiviteten

Skøyting

Kun kort avstand fra Voksenåsen finner du flere isbaner som gir deg muligheten til å fly over isen med skøyter på beina i det fine vinterværet.
Les mer om aktiviteten

Trugetur i Nordmarka

Du må ikke nødvendigvis sette på deg ski for å enkelt komme deg frem i vinterlandskapet. Truger er en flott måte å oppleve naturen på, og lar deg ta deg inn i vinterskogen der bare dyrene ferdes til vanlig.
Les mer om aktiviteten

Isfiske

Fisking er ikke bare en sommeraktivitet. Under isen svømmer fortsatt fisken også gjennom hele vinteren, og da er det perfekt med isfiske. Det er nemlig både billig, enkelt og ikke minst morsomt.
Les mer om aktiviteten