Utebasseng

I perioden fra mai til september kan du nyte et deilig utendørs bad i vårt 14 meters utebasseng. Her finner du også solstoler til disposisjon, hvor du kan nyte sola mellom svømmeturene eller slappe helt av mens barna leker seg i vannet. Det er også mulig å få servert mat og drikke til bassengområdet etter ønske. Bassenget er åpent for alle våre gjester, men kan også benyttes av andre besøkende ved å kjøp av enkeltbillett eller klippekort.

Pris for enkeltbillett er kr 50,- for barn og kr 100,- for voksne. Et klippekortet inneholder 10 klipp og koster kr 400,- for barn og kr 800,- for voksne. (Barn under 15 år må ha følge av en voksen.)

Bassenget er åpent alle dager fra kl. 07:00 - 21:30.

Badstue

Etter en lang og kald vinterdag, en dag fylt med møter, eller etter en svømmetur i bassenget, kan det være deilig å sette seg inn i en varm og god badstue. På Voksenåsen finner du en intim badstue med tilhørende garderober både for kvinner og menn. I garderoben har vi også store, myke håndklær til utlån. Det er muligheter å få servert mat og drikke til badstuen dersom det er ønskelig.

Badstuen er åpen fra 15:00 hver dag, eller etter forespørsel.

Treningsrom

Ønsker du å gjennomføre en real treningsøkt eller flere under oppholdet, kan du benytte deg av vårt treningsrom. Her finner du et lyst og fint område med utstyr som tredemølle, sykler, frivekter og vektstang.

Treningsrommet er åpent fra 06:30-22:30 alle dager. Merk at treningsrommet ikke har egne garderober, men det er muligheter for å skifte å dusje på eget rom eller i omkledningsrommene som ligger i tilknytning til badstuen vår.

Skibod

For deg som har tenkt deg ut i de preparerte skiløypene i marka, har vi en skibod til disposisjon. Her er det smøremuligheter for ski, og du kan også trygt oppbevare skiene, eller akebrettet og kjelkene under oppholdet ditt.

Bibliotek

På Voksenåsen finner du også et bibliotek der vi har en unik samling bøker tilknyttet Nasjonalgaven Voksenåsen og dens opprinnelse. Biblioteket er et intimt lokale som ofte brukes som chambre séparée for mindre grupper. Her har man utsikt over byen og er i nær tilknytning til salongen, samt at det er direkte utgang til terrassen om det er ønskelig å sitte ute.

Salongen

I salongen kan du nyte en fantastisk utsikt i rolige omgivelser med utgang til en flott terrasse. Salongen er husets hjerte hvor du kan nyte et godt glass vin fra baren, eller spise et fullt middagsmåltid mens du nyter omgivelsene, enten inne eller ute i sola. Salongen kan også brukes til arrangementer og intimkonserter.

Terrasse med Sveriges beste utsikt

Direkte fra salongen kan du gå ut på terrassen med Sveriges beste utsikt. Dette er et perfekt område å finne roen og nyte utsikten, kanskje med noe godt i glasset, med en god bok, eller med et godt pizza- eller middagsmåltid. Eller vil du kanskje kose deg med en varm kopp kakao og nybakte boller etter en lang dag ute på ski? Vi har både pledd og lykter, slik at terrassen og utsikten kan nytes hele året, både dag og kveld.

Barception

I tilknytning til resepsjonsområdet ligger vår bar med et fullservice tilbud. Her tilbyr vi blant annet egen øl, kaffe, hjemmelaget økologisk is og take away. Lobbyshopen vår ligger også her, der vi tilbyr et utvalg av svenske kvalitetsprodukter som Fjällräven og Maria Åkerberg.