Muligheter for treningsopplegg og tips til treningsrunder hele året

Voksenåsen har et nært samarbeid med Holmenkollen Treningslab for spesifikke treningsopplegg, tester eller teknikktrening. Vi bidrar gjerne med tips til gode treningsrunder, uansett om det er på ski, til fots eller på rulleskimølla. Vi tilrettelegger også med variert og god mat som dekker ditt behov.

Snøsamling i februar 2023 med Marit Bjørgen

Helgen 10.-13. februar kan du bli med på en skihelg i Nordmarka og Holmenkollen, der Holmenkollen Treningslab holder et variert og spennende treningsopplegg med Marit Bjørgen, Ragnar Bragvin Andresen og Sondre Sundby i spissen. Dette er en samling og et treningsopplegg som passer for ulike nivåer, og er perfekt for deg som ønsker å utvikle deg, og som kanskje har en drøm om å gjennomføre Vasaloppsveckan eller Birkebeinerrennet i fremtiden. Og ikke minst er det en helg og opplevelse som vil gi mange gode minner.

Offisielt senter for Vasaloppet logo

Som et offisielt vasaloppsenter, vil basen for samlingen være her på Voksenåsen Hotell, og du får derfor et godt tilbud på hotellovernatting hos oss denne helgen.

 

Få mer informasjon om program, priser og påmelding her

 

Ta turen til Voksenåsen i løpet av vinteren

Utnytt de fine vinterdagene og ta turen opp til Voksenåsens unike beliggenhet i vinter, uansett om det er for å delta på samling, eller for å utnytte hotellets fine omgivelser og natur. Vi har enkle og stilrene rom med en unik utsikt utover fjorden med nærhet til en mengde vinteraktiviteter.