Velg mellom en mengde ulike løyper

Ved Voksenkollen stasjon er det flere løyper som starter og tar deg med ut i Nordmarka. Er du en nybegynner som ønsker å prøve ski for aller første gang, eller kun har vært ute på et par turer tidligere, er området rundt Øvrestertjern perfekt. Her finnes det flere fine, flate løyper.

Muligheter for en pust i bakken på restaurant og kafé underveis

Går du opp til Kikut kan du nyte en god pause med blant annet hjemmebakte boller, vafler, kakao eller elgsuppe. Går du til Nordmarkskapellet på en søndag, kan du kanskje også få med deg dagens gudstjeneste før du tar turen tilbake til Voksenåsen. Og går du til Frognerseteren, får du både en fantastisk utsikt over byen og noe godt å spise og drikke på kafé Seterstua, eller restaurant Finstua.

Last ned Skiforeningens app, der finner du en enkel oversikt over føre, smøretips og hvilke skispor som er nypreparerte den dagen du skal ut og gå. Du finner også førermelding og siste nytt om løypene hos Skiforeningen her.

Skiløpere i Nordmarka

Ta turen til Voksenåsen i vinter

Utnytt de fine vinterdagene og ta turen opp til Voksenåsens unike beliggenhet i vinter. Vi har enkle og stilrene rom med en unik utsikt utover fjorden med nærhet til en mengde vinteraktiviteter.