Snødekkede omgivelser og krystallklar luft gir en magisk atmosfære for bryllupet

Vi er heldige som bor i et land med fire årstider, der hver av de har sine særegenheter. Vinteren er den vakreste årstiden av dem alle, og lar dere skape et magisk bryllup i et friskt og fortryllende vinterlandskap. Uansett om dere ønsker et intimt bryllup der dere gir hverandre et stille ja under fredsklokken, eller en feiring der hele familien og vennegjengen er til stede, har vi de rette forutsetningene og den perfekte atmosfæren for å skape det vinterbryllupet dere måtte ønske.

Et vinterbryllup gir rom for å skape en romantisk og lun stemning

Området på Voksenåsen, både ute og inne, gir et bredt utvalg av muligheter for å forme bryllupet akkurat slik dere vil og ønsker. Hva med å samles rundt en bålpanne og nyte solnedgangen med et pledd i fanget og fantastiske omgivelser? Eller oppleve de vakre, fredelige vinteromgivelsene med en tur i kanefart? Og når solen har gått ned kan dere danse med stjerneskudd i hånden omgitt av stemningsfulle lykter. Samtidig er lokalene inne lyse og luftige, fylt med en magisk stemning som varer hele kvelden.

Få et uforpliktende tilbud på bryllupsfeiringen

Sammen med dere skaper vi det perfekte vinterbryllupet, der vår erfarne selskapskoordinator er med dere hele veien. Se våre flotte lokaler, prøv bryllupsmenyen og form dagen slik dere ønsker.

Ta gjerne kontakt med oss dersom dere har spørsmål rundt arrangering av bryllup på Voksenåsen. Ønsker dere å arrangere vinterbryllupet hos oss og vil ha et uforpliktende tilbud, kan dere fylle ut og sende inn skjemaet nedenfor.

Brud i vinterbryllup Pådekket bryllupsbord Brudepar på Voksenåsen Naturområde ved Voksenåsen om vinteren På innsiden av Voksenåsen Stjerneskudd Brudepar omgitt av stjerneskudd Pådekket bryllupsbord Photobooth til bryllup

    Selskapsforespørsel


    Vi hjelper gjerne til med planlegging av selskapet deres hos oss på Voksenåsen. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for et uforpliktende tilbud.


    Ved å huke av her godtar du at vi bruker dine personopplysninger i forbindelse med markedsføringstiltak.